Jeg skal være med i et nyt tv program

Tv-program tog røven på mig

Velkommen tilbage til bloggen!

Omg! Hvis man spoler tiden tilbage til marts måned, var jeg helt sikker på at jeg skulle være med i et program, som skulle hedde ’’Tropical dating’’. Da jeg stod i lufthavnen i Danmark, på vej mod Mauritius, gjorde jeg mig overvejelser omkring hvad Tropical dating indebar, udover at man skulle date. Jeg havde ingen anelse om, hvordan programmet skulle foregå. Som jeg skrev i et af mine tidligere blogindlæg, er jeg typen som springer ud i mange spontane oplevelser.

Da jeg kom til Mauritius blev jeg hentet af en chauffør, hvor han så kørte mig til et mega lækkert hotel! På daværende tidspunkt var vejret i Mauritius ikke særlig godt, og der var meget regn. Derfor skulle jeg bo på hotellet et par dage, for det ser jo ikke pænt ud af filme i regnvejr. Jeg gik stadig og tænkte over, hvordan det her Tropical dating ville foregå.

Så kom dagen! Jeg blev hentet på hotellet og vi kørte hen til en smuk strand, hvor jeg skulle lave introvideo. Men til min store overraskelse fik jeg så at vide, at jeg IKKE skulle være med i noget, som hedder Tropical dating, men at det havde en anden titel. Se hvordan jeg reagerede på, at jeg skulle være med i Ex on the Beach her.

Jeg blev desværre syg da jeg var tjekket ind i villaen, og jeg er ikke den eneste som blev syg. Det holdte dog ikke nogle af os tilbage, til at feste igennem. Det her program, det bliver sindssygt, og der er god grund til at glæde sig rigtig meget.

Det bliver spændende at se hvem min eks er, og ekstra sjovt at se folks reaktioner på deres eks lige pludselig kommer op af vandet, for hvem anede, at det var Ex on the Beach? AV!

Husk i kan følge med på Instagram og Facebook: exonthebeachdk

KNUUUS FRA MIG

2 kommentarer

 • Jammen

  Hvordan kunne du være med på ex on the beach når du har kjæreste? Elelr hvordan takke ja til tropical dating når du har kjæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Hvenegaard

   Jeg var ikke kærester med Philip, under optagelserne til Ex On The Beach 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal være med i et nyt tv program