Søvngængeri

Jeg skal være med i et nyt tv program

Velkommen tilbage til bloggen!

Jeg har ikke været så aktiv på bloggen på det seneste, men i dag kan jeg afsløre endnu en hemmelighed for jer!

Jeg kan afsløre, at jeg er gået fra at være på TV3 til nu at være med i et program, som kommer på Kanal 4. Programmet har premiere senere på sommeren, og jeg kan afsløre, at jeg har medvirket i den første danske sæson af ’Ex on the beach’.

Jeg er ikke den eneste paradiso, som medvirker i programmet; man får nemlig også lov til at følge nogle andre tidligere paradisoere fra sæson 11, 12 og 13.

De paradisoere, I kommer til at se i programmet, er mig, Mads Niebur, Shanne Vega, Thomas Ludvigsen og Kasper Madvig.

Jeg kan garantere jer for, at det bliver det vildeste realityprogram! Derfor kan jeg anbefale at i følger ExontheBeachdk på Instagram! Der vil komme de sjoveste videoer, så hold jer opdateret. De hedder det samme på Facebook, og der vil der også blive postet en hel masse. Hvis ikke i ser programmet på kanal 4, kan det også ses på Dplay.

Optagelserne fandt sted i starten af dette år, og det var i perioden, hvor jeg var single.

Jeg glæder mig til at afsløre mere for jer, men lige nu kan jeg ikke fortælle så meget mere.

I hører meget snart fra mig igen, hvor jeg kan afsløre noget mere!

Knus fra mig!

1 kommentar

  • Charlotte knudsen

    Det vil jeg glæde mig til at se på ren underholdning og håber du er cool. Knus herfra 🙏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvngængeri