Det sagde du bare ikke

Jeg besvarer spørgsmål

Heeeey guys!

Dette blogindlæg kommer til at være besvarelser på nogle af de ting, jeg er blevet spurgt om.

For at blogindlægget ikke bliver alt for langt, har jeg udvalgt nogle få spørgsmål. De andre bliver besvaret på et senere tidspunkt.

caro-og-jeg

Forhold til Caroline Petersen? – Som man kunne se på tv, så var jeg utrolig glad for Caroline! Det, som jeg godt kan lide ved Caroline er, at hun er en sjov og god veninde! Den dag i dag snakker vi desværre ikke så meget sammen. Vi skriver en gang imellem. Jeg tror, det som gik galt var, at vi begge havde SÅ meget at se til, efter vi kom hjem fra Mexico. Jeg fik en kæreste, og ja… Så tog den ene dag den anden, og så var der gået flere måneder. Jeg er stadig glad for Caroline, og hun er en af de veninder, som er 100% ærlig.

Hvordan var det at være med i Paradise? – Paradise Hotel har været den fedeste oplevelse nogensinde. Jeg fik gode veninder, og jeg fik en kæreste. Så var jeg også heldig at løbe med pengepræmien. Det var rent luksus, og det var så fedt!

Betaler man SKAT af præmien? – Ja det gør man! Jeg har betalt over 100.000 kroner til SKAT. HVILKET JEG SYNES ER SÅ LATTERLIGT.

Hvor fik du lavet bryster, hvor meget gav du, og er du tilfreds? – Jeg fik lavet bryster hos Amalieklinikken, og jeg er så tilfreds! Jeg betalte 42.000 kroner, men det er alt værd. Jeg kunne godt lide trygheden ved, at der var indlæggelse inkluderet i prisen, samt at jeg har 10 års garanti, hvis der skulle ske noget. De er skide dygtige, og de er blevet SÅ flotte! Jeg fik 400 ml i hver, runde implantater og high profile.

Hvornår vil du have børn? – Mit drømmescenarie er, at få mit første barn, når jeg er færdig med min uddannelse om 2 år.

Skal Philip med til Uganda? – Nej, det skal han ikke. Men jeg håber da, at han kommer og besøger mig. Hehe. Hvis du ikke ved det, så flytter jeg til Afrika, og det kan du læse her

Hvorfor gik dig og Philip fra hinanden? – Det har jeg skrevet et blogindlæg om, og det kan du læse her

Hvad har været det sværeste ved at blive et offentligt ansigt? – Det er helt klart, at mange har en mening om en, uden at de kender en. Det synes jeg er meget mærkeligt, og det var noget, jeg lige skulle vænne mig til. Jeg har heldigvis ikke rigtig oplevet hate, men det er mere de kommentarer, som man sidder og læser, når der f.eks. er skrevet en artikel om en. Det er sådan noget med, at man er dum, og jeg ved ikke hvad, hvis man deltager i sådan et program. Det irriterer mig, da jeg har 2 jobs og er på en videregående uddannelse, hvor det går skide godt. Det kan I læse om her . Derudover så gør vi jo bare det, som almindelige mennesker gør. Vi er unge, og vi fester. Jeg har ikke været en af dem, som har haft sex på tv, men det gør ikke nogen mennesker mindre begavede.

Fortryder du noget, som du gjorde på Paradise Hotel? – På en måde ja, og på en måde nej. Jeg fortryder, at jeg smed Shanne hjem, men lige meget hvad, skulle det være en af de skønne piger, som var på hotellet. Jeg ville bare ønske, det ikke var mig, som smed hende ud, for hun er en fantastisk sød pige. Så kyssede jeg med Lenny, og det vil jeg gerne have været foruden, men hvis jeg ikke havde gjort det, så havde Philip nok ikke smidt ham ud, og så havde jeg måske ikke vundet.

Hvad har du brugt pengepræmien på? – Som I kan læse ovenover, har jeg skulle betale over 100.000 kroner til SKAT. Ellers har jeg ikke rigtig brugt nogle penge fra præmien andet end, at jeg har haft taget nogle fra opsparingen, da jeg var single og stod med husleje alene. Det er også dyrt at have bil, og ja generelt alle forsikringer, og jeg ved ikke hvad, som man skal betale.

Hvilke deltagere fra Paradise snakker du med? – Jeg snakker mest med Malene, Shanne, Tanja, Maja, Jonas og Mads.

Jeg vil besvare jeg spørgsmål engang i mellem, på bloggen, så alle får svar på det, som de har spurgt mig om. 

KNUUUUUS FRA MIG

3 kommentarer

 • Rebecca Mejer Sørensen

  Hvordan er det at du skal være væk fra Philip i så lang tid? Og hvordan er det at i er blevet kærster igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvordan er dit forhold til Jasmin den dag i dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvad med Lenny? Taler du ikke længere med ham? Og hvordan kan det være, hvis du ikke længere taler med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sagde du bare ikke