Vind en rejse til Maldiverne, til en værdi af 50.000kr!

Det sagde du bare ikke

Hej allesammen!

Jeg er ved at være godt træt af, at det er okay at sige ”fuck du er tynd” for hey? Tynde mennesker kan også godt blive MEGET kede af, at nogle mennesker kommenter på ens vægt! Jeg gør i hvert fald.

Jeg har været tynd hele mit liv, og jeg kan ikke gøre for det. Hvis jeg kunne, så havde jeg ikke været så tynd, som jeg er. Jeg kæmper en kamp med at tage på! Jeg har altid haft god appetit, men jeg har et højt stofskifte, og jeg har utrolig svært ved at tage på.

simone-som-lille
Folk tænker måske, at jeg har en pæn krop, mens andre tænker, at jeg er for tynd. Mange tænker højt, og det ender ud i, at jeg endnu en gang skal blive voldsomt ked af det. Jeg har svært ved at hoppe i et par stiletter, fordi jeg er bange for, at nogle i byen skal kommentere på mine tynde ben. Mine veninder ved, at jeg har haft utrolig dårlig selvtillid pga. min krop. Det meste af folkeskoletiden gik jeg kun i joggingbukser, så man ikke kunne se mine tynde ben. Folk kunne finde på at skrige eller sige ”stankelben” eller ”struds” eller bare generelt spørge indtil, om jeg ikke godt kunne spise noget mere mad. Hvad FANDEN bilder I jer ind? Det kan godt være, at mange har en forestilling om, at man gerne vil være tynd, og derfor tror de sagtens, at de kan kommentere på det for at fortælle, at det altså ikke ser pænt ud. Problemet er bare for mig, at jeg ikke kan tage på! Jeg kan ikke gøre for, jeg er tynd, og derfor bliver jeg SUR, når folk kommenterer på det. Jeg har hørt på det hele mit liv! Tro mig, jeg prøver at tage på! Som min mor altid har sagt: ”Simone de er misundelige – en dag vil du ønske, at du var ligeså slank, som du er nu”.

simone-pa%cc%8a-ferie
Misundelige? Argh! Med tiden er det desværre heller ikke blevet bedre. Jeg kan stadig ikke tage på,  som jeg skal og folk kommenterer stadig på, hvor tynd jeg er. Jeg var inde i en god træningsperiode, hvor Patrick Brylov havde udarbejdet en kostplan og et træningsprogram til mig. Der var fokus på, at jeg skulle op i vægt. Jeg røg desværre ud af kurs, da der skete det mest forfærdelige i mit liv. Det kan være, jeg skriver et blogindlæg om det på et tidspunkt. Det gjorde, at jeg var knust, og derudover mistede jeg appetitten. Jeg er desværre en af de personer, som ingenting kan få ned, når jeg ikke har det godt. (Vil lige sige, at alt er godt igen). Jeg tabte mig derfor meget. Jeg taber mig lynhurtigt! Mega irriterende. Mit budskab med det her blogindlæg er egentlig bare en bøn til jer derude. Kommenter aldrig på en krop, for det kan hurtigt blive jeres mening, som bliver ens egen. Måske ville jeg kunne lide min krop, hvis ikke den blev kommenteret på? Jeg fik lavet bryster, fordi jeg ville snyde mig til flere former. Måske sidder der nogle derude, som har det som mig, og jeg håber for alt i verden, at folk tænker sig om en ekstra gang. Dem som kender mig ved, hvor meget det har påvirket mig. Nogle af jer vil måske tænke, at jeg har et luksusproblem, når jeg fortæller, at jeg har svært ved at tage på. I tænker måske også, hvad jeg klager over. Jeg ville bare ønske, at der aldrig var nogen, som havde kommenteret på min krop. Jeg er 172 høj og vejer 53 kilo den dag i dag. Mit mål er at veje 60 kilo mindst og ikke ryge derunder. Jeg starter op med træning og kostplan igen til maj.

Hvis du kæmper med det samme som mig, og har brug for at dele nogle episoder, med en som kan forstå dig, så skal du være hjertelig velkommen til at sende mig en besked i DM på Instagram.

Undskyld for det sure opstød, jeg har simpelthen bare altid haft lyst til at lave et opråb om dette!

Knus og kram fra mig <3 

5 kommentarer

 • Rebekka K

  Kan godt forstå dig, har det på samme måde som dig. Nogen gange så har jeg gode dage og andre gange dårligt med mig selv; hver gang jeg kigger på mig selv i spejlet. I bund og grund er jeg glad for min krop, men bliver træt af folks kommentarer og wierd looks.
  “How the world feels about me has nothing to do with me. How other people treat me has nothing to do with me.” Anne Hathaway

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise krog

  Nøj hvor er jeg enig, jeg sidder og for det helt dårligt, for hvor er du ikke for tynd du er definition af “den perfekte krop”. Det hjælper ikke når folk siger kan du ikke lige spise op og det hjælper dig ikke med at tage på, for nej man havde nok spist hvis man kunne!jeg havde bare lige brug for at sige at du er helt vildt sej!!!! MEGA meget respekt herfra
  Knud Lise<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er total smuk som du er, jeg træner samme sted som dig og din kæreste og da jeg så dig live tænkte jeg Gud hvor er de et smukt par, og du er virkelig flot. Mvh Tina PS jeg ville gerne ha en krop som din😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bina

  Hej Simone.
  Hvor er det decideret latterligt, at folk har så travlt med at kommentere tynde mennesker. Man kan kalde det misundelse, men alt i alt er det mangel på almen opdragelse.

  Jeg har gennem hele livet kæmpet med samme problem, og da jeg samtidig dyrkede elitesport, blev jeg markeret på en måde, som faldt andre for brystet.

  Min mor (som er “rund”) sagde til mig, at når folk sagde “guud hvor er du tynd”, skulle jeg svare “guud hvor er du tyk”. Jeg brugte den 2 gange, hvor begge mennesker blev forskrækket over mit modsvar.

  Simone, du er smuk! Dine ben er røvlækre, og de fleste ville gerne have de stænger, OGSÅ når du har stiletter på.
  Og jeg glæder mig til den dag, at jeg skal under kniven og have lavet et babseværk, så jeg også kan få former. Endnu mere nu, hvor jeg kan se hvor godt det ser ud på os slanke piger.

  Selvom det er noget af det sværeste, så skid på de aber der siger sådan noget skidt til dig.
  Man lærer at børste det af sig med tiden, men de små stikpiller vil altid mærkes. Bare husk at det er DEM der har et problem.

  Hvis der er noget, kan du altid skrive til mig i hvert fald! ❤

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Simone. De fleste går igennem livet med en eller anden skavank. Enten er man for tyk eller for tynd. Nogle er for kvikke andre har svært ved ting. Jeg tror ik at man bliver mere lykkelig ved det ene eller det andet, men man skaber selv sin vej og sit livssyn. Når man som jeg er .tudse gammel

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en rejse til Maldiverne, til en værdi af 50.000kr!