Om mig

Om mig

Velkommen til mit første blog indlæg!
Jeg har valgt at skrive lidt om hvad jeg laver i det første indlæg, da jeg har fået nogle spørgsmål omkring hvad jeg foretager mig nu.

So here we go!

Jeg kan starte med at fortælle at jeg nu er blevet 22 år gammel – og jeg faktisk nået dertil at jeg kan blive helt i tvivl omkring hvor gammel jeg er, da det ikke længere er noget jeg går op i. Sidst jeg blev spurgt måtte jeg tænke vildt længe -”Mhhh, er det 22 jeg er, eller er jeg blevet 23 – to sek!”. Virkelig pinligt faktisk! 😀 Sker ikke igen, Haha! . Tiden går alt for stærkt, og hold nu op hvor har jeg haft meget stres!.

I 2015 blev jeg student på Slagelse Gymnasium, og derefter havde jeg halvandet års sabbatår. Mit sabbat år fik jeg arbejde indenfor social og specialområdet, og det var lige mig! Jeg arbejder stadig samme steder, den dag i dag. Jeg tænkte også at jeg ville bruge mit sabbatår til at få rejst, og få nogle oplevelser, og det gjorde jeg i den grad! Jeg var både i USA, hvor jeg besøgte min bedste veninde og min familie. Så var jeg to gange på charterferie, og i slutningen af 2016, en helt unik oplevelse, Paradise Hotel! Det var det fedeste! Rent luksus, og så var jeg jo så heldig at vinde med Anders! Fortryder du at du ikke smed kuglen? Nej jeg fortryder på ingen måde, at jeg delte pengene med Anders. Anders og jeg snakker ikke sammen til dagligt, men jeg kunne ikke drømme om, at tage røven på ham!. Oplevelsen i sig selv var også alt værd!.

Til dagligt går jeg i skole på Professionhøjskolen Absalon i Slagelse, hvor jeg er ved at tage en professionsbachelor som socialpædagog.

Hvorfor lige præcis socialpædagog?  Jeg har valgt specialet social og specialpædagogik, fordi jeg gerne vil gøre en forskel for andre mennesker med særlige udfordringer. Socialpædagoger arbejder med målgrupper som:

 • Børn og unge med særlige behov
 • Mennesker med sociale vanskeligheder
 • Mennesker med psykiske og/eller fysiske funktionsnedsættelser

Så vi bliver undervist i alt fra mennesker i udsatte positioner, til udviklingsmuligheder, kommunikation, fællesskab, relationsdannelse osv osv!

Jeg ELSKER min uddannelse! Den vare i alt 3,5 år, og jeg har nu ca 2 år tilbage.

Udover det, så arbejder jeg på noget som hedder Specialcenter Øst i Slagelse, og så arbejder jeg af og til på et opholdssted med anbragte børn og unge.

Nu blogger jeg så også! og hvorfor gør jeg det? For det første, elsker jeg at skrive. For det andet så er det tit en kæmpe lettelse at have en blog når man er en offentlig person. Man oplever at være i rampelyset, og der er generelt bare meget drama i sådan en realityverden, hvor det altså kan være dejligt lige at forsvare sig selv, i stedet for et udbrud på andre sociale medier som Facebook, eller Instagram. En anden ting er, at jeg bliver spurgt om RIGTIG mange ting i min indbakke, og i skal self have svar på alt det, som i gerne vil vide.

Der har været sket nogle vilde ting det seneste års tid! Alt fra op og nedture!

Men jeg har meget godt at fortælle jer, og jeg glæder mig til at løfte sløret for de ting!

Det første jeg vil løfte sløret for, kommer i et indlæg i aften!

4 kommentarer

 • Kira 22år

  Genkender det med alderen så forfærdeligt meget. I et øjeblik er hjernen bare helt tom 😂 De sidste to gange jeg er blevet spurgt, har jeg først svaret efter 2 min, fordi jeg simpelthen ikke kunne huske det haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg roder også rundt i min egen alder – det er simpelthen utroligt :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig