Om mig

Jeg har fået en kæreste

Og det er Philip! Igen 

billede-1

Som nogle af jer ved, gik Philip og jeg fra hinanden sidste år. Men nu har vi altså fundet sammen igen. Efter bruddet var vi stadig gode venner, og brugte meget tid sammen. Inden for de sidste par uger, har vi set hinanden mere som kærester, end bare venner. Holder det så denne gang? Ja, det vil jeg da mene.. Ej 😀 .. Philip og jeg har haft nogle gode snakke, men vi er også blevet klogere på hinanden, i den tid vi ikke har været sammen. Vi lære hinanden bedre at kende hele tiden, samtidig med, at nu har vi også prøvet at være hver for sit, og det føles bare ikke rigtigt. Jeg har taget mig selv i, at søge efter Philip.. Altså på den måde med at jeg hele tiden tænkte, jamen er du ligeså sjov som ham? Lige så omsorgsfuld som ham? Ligeså charmerende, og lige til? Men nej… Jeg skal ikke have en kopi, jeg vil have den ægte Philip May vare. Vi fandt ud af, at vi ikke kunne undvære hinanden, og det simpelthen bare ikke kunne slutte..

Hvorfor gik det galt sidste gang?

billede3

Problemet sidst var, at Philip og jeg blev meget hurtige kærester, og havde måske forelsket os i det som vi lærte at kende i Mexico. Efter hjemkomsten havde vi det fantastisk og vi levede virkelig på det man kalder den lyserøde sky. Men så flyttede vi så sammen, og hold nu kæft hvor kom det altså på en prøve haha! Ikke fordi at det var det som gjorde at vi gik fra hinanden, men vi var jo op og ned af hinanden hele tiden. Udover det, så skulle vi fandme også altid have vidt forskellige holdninger til ting, og så havde vi bare to HELT forskellige levestile. Men det er jo fedt? Det er jo godt vi har forskellige holdninger til ting, men det var typisk noget vi kom op at diskutere omkring, fordi vi bare ikke kunne forstå hinanden.

Men nu er vi altså blevet bedre til at give hinanden plads. Vi har stadig vidt forskellige holdninger, men det er accepteret, og vi er blevet bedre til at sætte os ind i hinandens sted. Nu kender vi trods alt også hinanden MEGET bedre.

Og ja, i regnede den ud.. Vi var sammen i Ystad 😀

billede2

I dag har vi været forbi Juicy News, så hvis du vil vide mere kan du trykke her

Knus og kram for os

Jeg afsløre snart mine andre hemmeligheder

4 kommentarer

 • Dannia

  Jeg er så enig i at når man har en fyr og har været oppe i nogen diskussioner kan man bare ikke lære være med at tænke om man kan finde en som vedkommende, og ja jeg kan samlingen at jeg ikke finde nogen mænd, ligesom min mand. Vi har været igennem meget og har også mange diskussioner og været uenig med ting og har forskellig holdninger, men samtid stadig holdt hinanden ud i snart 3 år. ❤️

  Og stor respekt for at i prøver endnu en gang, held og lykke i fremtiden Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Philip

  Seriøst ham der Philip er deb største klaphat ! Hvordan kan du holde ham ud ? Han tror nogengange han er en Tiger , og i går aftes legede han en spækhugger ! Ud med ham! Ind med mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor dejligt. Min kæreste og jeg er lige så forskellige som solen og månen, og Gud ved hvor mange skænderier det har bragt igennem årene netop fordi vi diskuterer ALT og altid er uenige 😉Men når alt kommer til alt sejrer kærligheden OG rummeligheden. Og Hey, vi har været sammen i 4 år og venter nr.2 barn nu 👌🏼👶🏼👶🏼Så det kan lade sig gøre ❤️Jeg har det som dig nemlig, hvem ville nogensinde kunne tage min mands plads? Ingen! Så hold du fast i Philip – lyder som om i er på rigtige spor ❤️Tillykke med kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cornelia

  KÆMPE STORT TILLYKKE HERFRA! Elsker når kærligheden venzer tilbage igen, gang på gang! Der er selvfølgelig den lile stavefejl med “

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mig